The perfect summer- lunch
2014


Tänkte slänga in ett supergott tips på en jätte enkel sommarlunch! Passar perfekt om du hakat på GET FIT WITH REBECCA, eller om du är sugen på en fräsch lunch. På sommaren brukar vi grilla mycket, både på vardagar och helger, och ibland så blir det rester över. Dessa biffar har jag dock gjort i stekpannan, men så himla goda ändå! I dem hade jag soltorkade tomater, oliver, massa vitlök och andra goda kryddor. Men, grilla lite extra så får du en god lunch till nästa dag. Men hade 2 biffar kvar, så jag värmde dom, och stekte lite squash, tog de som var kvar från tzatzikin, skärde up lite melon och tog några soltorkade tomater. Så himla god lunch, väldigt enkel och super fräsch.
Tog bort kolhydraterna denna gång då jag tror att jag är ganska känslig mot antingen de eller laktos, för jag har så ont i magen idag. Vi får köra helt mjölk och glutenfritt nästa vecka helt enkelt, usch. Vill ni ha mer lunch tips som dessa?
// Thought I could give you a little tips of a simple lunch! This is perfect if you are with me on my GET FIT WITH REBECCA challange, or just want something healthy for lunch. In the summer we always use the bbq a lot, both on the weekdays and weekends, and sometime there's leftovers. These patties, however are made in a fryingpan, but delicious anyways! I had sundried tomatoes, olives, lots of garlic and other herbs in it. But, once you are using the grill you might aswell make some extra so you can have a delicious lunch the day after. But, I had 2 patties over, so I put them in the micro, fried some squash, took what was left of the tzatziki, cut some melon and some sundried tomatoes. A delicious, simple and fresh lunch.
I removed all the carbs from this meal 'cause I think I'm quite sensitive to gluteen and lactose, 'cause my stomach hurts so bad today. I'll have to have a gluteen/ lactose free week next week. Would you like more lunch tips like this?

Här kommer även tzatziki receptet:
- avsilad yoghurt (jag använde naturell 3% fett)
- riven gurka (kläm ur allt vatten)
- vitlök
- salt
- massor med olivolja
// Here's the recipe for the tzatziki:
- filtered yoghurt (I used natural yoghurt 3% fat)
- grated cucumber (squeez out all the water from it too)
- garlic
- salt
- lots of olive- oil
Vilket avsnitt och säsong är du på BONES? Kollade förut men har nu börjat om :-)
Svar:
Rebecca Guve